Home     MtG Modern Horizons Pre-Release Sealed 9 juni
MtG Modern Horizons Pre-Release Sealed 9 juni

MtG Modern Horizons Pre-Release Sealed 9 juni€ 45.00

Voorraad: 0


Artikelcode: MTG-MHSEALED


  • Productinformatie


Modern Horizons Pre-releases

Voor de speciale set Modern Horizons zijn er bij de Tafelridder 4 pre-release evenementen.

Sealed op 8 en 9 juni om 10:00. Deze events zijn casual sealed (6 boosters Modern Horizons om een deck mee te bouwen, 3 rondes spelen en twee boosters Modern Horizons prijs voor deelnemen aan alle rondes)

Draft op 8 juni om 14:30. Dit evenement is een competative draft (3 boosters Modern Horizons voor draften, 1 booster Modern Horizons in de prijzenpot. 3 rondes spelen. Prijsverdeling op basis van behaald resultaat)

Two Headed Giant sealed op 9 juni om 14:30. Dit is een casual 2HG sealed event (samen 10 boosters Modern Horizons om twee decks te bouwen, 3 rondes spelen en 4 boosters Modern Horizons prijs per team voor het deelnemen aan elke ronde)


Bij alle evenementen krijgt iedere deelnemer een Modern Horizons pre-release promo kaart. (2 per team in een 2HG pre-release)

Helaas geeft Wizards maar een klein aantal promo's uit, waardoor het aantal plekken voor Modern Horizons pre-releases erg gelimiteerd is. Om die reden geld: Enkel een gekocht ticket is een garantie van deelname! OP = OP

(Tickets voor het 2 headed giant evenement zijn voor een team, het is door het beperkte aantal plekken niet mogelijk om alleen voor de 2 headed giant in te schrijven)

Vermeldt a.u.b. onder opmerkingen of je aan 1 of twee events mee wilt doen en aan welke. Mocht je voor meerdere personen bestellen, geef dan alsjeblieft ook de namen van de andere deelnemers op.

- In de winkel mogen geen eigen consumpties genuttigd worden. Er zijn candybars, warme broodjes en drinken aanwezig tegen redelijke prijzen.