Home    Uitgevers   Overige spellen  Sun, Sea and Sand
Sun, Sea and Sand

Sun, Sea and Sand€ 32.95

Voorraad: 1


Artikelcode: CWASSS01

Sun, Sea and Sand


  • Productinformatie

Iedere speler exploiteert een vakantiepark. Je probeert zoveel mogelijk toeristen te lokken, om met de inkomsten jouw park te verbeteren.

Jouw park bestaat uit een eigen bordje met o.a vier gekleurde zones voor attracties. Het centrale speelveld is een combinatie van kleine bordjes en tegels. Hier liggen acht schepen met toeristen klaar, die in de komende acht ronden het eiland bezoeken. Dit zijn poppetjes in vier kleuren. Je vindt er verder attractietegels in dezelfde vier kleuren, waarmee je jouw park kunt verbeteren.
Acties kosten niet alleen geld, maar ook tijd. Bij tijdrovende acties ben je jouw actiepion meerdere ronden kwijt. Je kunt bungalows bouwen om toeristen te huisvesten, toeristen van de actuele boot naar jouw park lokken, een attractietegel bouwen enzovoort. Na de acties krijgen de speler inkomsten voor elke toerist in hun park. Met de attracties kun je toeristen langer vasthouden.
Aan het einde van het spel krijg je punten voor o.a. toeristen en attracties in jouw park.

Het opbouwen en exploiteren van een vakantiepark is niet alleen thematisch fris en zonnig, ook inhoudelijk komt dit ontwikkelingsspel van Nederlandse bodem goed voor de dag. De spelers moeten goed plannen en worstelen daarbij doorlopend met schaarste, in geld en in tijd. Het spel wordt echter nooit traag en stroperig, zodat ook deze vakantie altijd iets ontspannends houdt.

Leeftijd/Age 10+
Spelers/Players 2-5
Speelduur/Duration 60 minuten/minutes